Ina Fekken

Ik ben een pessimistische romanticus.
Mijn werk lijkt lieflijk en zonder gevaar, maar dat is het niet. De bedrieglijke decorativiteit van mijn werken in papier zet ik in bij installaties. Mijn nieuwste werken zijn gemaakt met als onderliggend thema de gaswinningsproblematiek. De sculptuur "Huizinge 3.6" was tijdens Paper Art 2017 in het CODA museum te zien en de installatie "BARST" in de Westerlaankerk tijdens kunstmaand Ameland.
Papier is een kwetsbaar materiaal: een blad papier kan gemakkelijk scheuren, verkreukelen, verkleuren en vervormen. Tegelijk kan het één van de meest duurzame materialen zijn, afhankelijk van hoe en waarvan het gemaakt is.
In mijn workshops komen zowel creatieve als technische aspecten aan bod en een introduktie van papierkunst uit het verleden geplaatst naast hedendaags werk.

Zowel beginners als gevorderden kunnen aanschuiven. Waar de één misschien meer talent of ervaring heeft, heeft de ander meer verbeeldingskracht of experimenteerdrift. Daarom brengt wisselwerking onderling vaak nieuwe inzichten.

www.inafekken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *